Paranoia vahvistaa konsolipuoltaan uudella pelaajalla

img
Feb
13

Paranoia Electronic Sports jatkaa lajentumistaan konsolipuolelle rekrytoimalla uuden konsolipelaajan. Aloitamme innolla yhteistyön NHL 17 pelaajan Mikko “Chafak” Kärkkäisen kanssa. Suomalaiset ovat tunnetusti jääkiekkohullua kansaa, minkä takia laajentaminen NHL:n puolelle oli luonnollinen seuraava askel konsoliscenen valloituksessa.

Kuka olet ja kerro hieman taustaa itsestäsi?

Eli nimi on miehellä Mikko Kärkkäinen ja gamertaginä toimii Chafak. Eri pelejä on tullut pelattua ihan lapsesta asti playstation 1:n saatua.

NHL 14 aikaan aloin huomaamaan olevani kohtalaisen hyvä kyseisessä pelissä ja aloin käyttämään aikaa enemmän siihen. NHL 15 aikana huomasin pystyväni onlinessa haastamaan maailman kärkipelaajia ja rakas harrastus sai vielä enemmän aikaani. NHL 16 meni lähinnä EASHL pelimuodon merkeissä, mutta nyt NHL 17 aikana olen panostanut enemmän 1v1 online pelaamiseen ja makoilenkin maailmanlistan kärjessä tällä hetkellä.

Mikä sai sinut liittymään Paranoia eSports organisaatioon?

Paranoia eSportsiin minun oli helppo tulla. Sain alkuun jo kuvan, että kyseessä on ammattitaitoinen organisaatio, joka voisi vihdoin viedä rakasta harrastustani niin sanotusti nextille levelille.

Millaiset ovat tulevaisuuden suunnitelmasi ja millaisena näet Suomen konsoliscenen tällä hetkellä?

Tulevaisuuden suunnitelmat on tottakai, olla maailman kärkipelaajien joukossa ja olisihan se kiva voittaa tulevaisuudessa jotain merkittävääkin.

On ollut hieno nähdä miten eri organisaatiot ovat pikkuhiljaa heränneet kasvattamaan NHL sceneä. Olemmehan me kuitenkin suomessa tässä ylivoimasesti keskiverrolta maailman kovin maa. Scene on vielä kohtuu pieni, mutta uskon, että organisaatioiden pelaajakiinnityksien myötä saamme paljon uskottavuutta ja isompia tapahtumia NHL pelisarjan ympärille.

Terveiset?

Tällä hetkellä turnauksia järjestävät lähinnä yksityiset henkilöt ja iso kiitos siitä heille. Heidän ansiosta monilla suomen huipuilla on edelleen pysynyt mielenkiinto 1v1 online pelaamisessa. Haluaisin mainita nimeltä Kim Kallion, Kristian Hirvosen ja Jesse Halmeen. Ilman heitä olisi tänä vuonna suomenmestaruus jäänyt jakamatta, kannattaa siis seurata ehdottomasti ULTIMATE SPORT GAMING facebookissa, sinne päivitellään kokoajan käynnissä olevaa SM turnausta.

Loppuun terveisiä kaikille pelikavereille tottakai ja Paranoia eSportsin seuraajille.