Paranoia aloittaa vuoden 2017 uudella pelaajalla

img
Jan
02

Paranoia Electronic Sports rekrytoi uuden pelaajan, tällä kertaa konsolipuolelta. Saimme uuden innokkaan pelaajan Suomesta, joka on valmis viemään konsolipelaamista eteenpäin kotimaassa meidän kanssa. PS4 pelaaja Jesse Halme liittyy joukkoomme Madden 17 Amerikkalaisen jalkapallon pelaajana! Odotamme innolla mitä tulevaisuus tuo meille tullessaan konsolipuolella!

Kuka olet ja kerro hieman taustaa itsestäsi?

Olen Halmeen Jesse ja nykyään konsolipuolella harrasteleva yksilö, soppalusikka sekoitettuna paljolti eSportsin eteenpäin viemiseen, eri osa-alueilla. Pelihistoria alkoi vuonna 2000 ja muuttui klaanipelaamiseksi 2002 Trojans klaanissa Battlefield 1942 pelin parissa. Siitä sitten siirryttiin Troopers -organisaatioon pelaamaan Call of Duty -pelisarjaa ja sieltä kautta alkoi enemmänkin se virallinen kilpapelaaminen, mm. MM-kisat. Jossain kohtaa tuli sitten tutustuttua konsolipuolen sceneen enemmän  Xbox360 hommaamisen jälkeen ja sainkin sitä kautta hyviä ystäviä sekä opin tuntemaan eri pelien osaajia henkilökohtaisestikin. SM-kisoissa tuli pyörittyä ja eri lanien peliturnauksissa. PS4 tulikin elämään sitten melkein heti kun se julkaistiin ja siitä alkoikin funtsiminen että mitä halutaan ja vieläkö pelataan kilpaa ihan oikeasti.

Siitä siirryinkin sitten Madden 15 maailmaan. Opettelin pelailemaan sitä ja innostuin lajista kohtuu voimakkaasti; jopa niin että nyt on kaikenmaailman fantasyliigat yms. kavereiden kanssa ja Super Bowl jälkeen on taatusti töistä vapaa! Madden 17 sitten tarjosi kilpapelaamisen osalta paljon enemmän ja mm. ESL panosti peliin, sekä World Gaming ja USG. Siellä hetken aikaa euroopan scenessä pyörittyäni homma lähti kivasti rullaan ja menestystä tuli. Se johti siihen että kutsut tuli Eurooppaliigaan ja muuallekin turnauksiin pelaamaan oikein rahasta.

Pelimenestys poiki itselle tukijoukkoa useammasta suunnasta mitä en voinut ikinä edes kuvitella saavani. En osannut kuvitella yhtään että sponsoreita kiinnostaisi kun tavallinen pulliainen Tampereelta mättää konsoliaan ja koittaa sanoa vaimolle että nyt on hiljaisuus tämän matsin ajan. Samalla olen saanut paljon kontakteja ympäri Eurooppaa ja Amerikkaa, jotka ovat poikineet ideoita mm. jenkkilän reissusta, missä pääsisi ottamaan mittaa sitten isoista piireistä! Nyt kuitenkin on keskityttävä itsensä kehittämiseen tarpeeksi korkealle tasolle ja saatava samalla konsolipuolta eteenpäin Suomessa, jossa olenkin tehnyt vapaaehtoistyötä nyt FEL:ssa (Finnish eSports League) ja siellä olen päässyt kehittelemään tulevaa vuotta 2017 konsolipuolella.

Mikä sai liittymään Paranoia e-Sportsiin?

Pitkän aikaa nyt CS sceneä seuranneena, ihaillut Suomalaisten tiimien toimintaa, silmään on pistänyt mm. Paranoia. Heidän kanssaan keskusteltuani huomasimme aikalailla samat lähtökohdat eSportsin viemiseen eteenpäin ja heillä oli halu yhdistää Suomessa ensimmäisten joukossa PC ja konsolipuoli. Tästä innostuneena olin hyvinkin pitkälti myyty idealle ja tuomaan oman panokseni tälle seuralle.

Tulevaisuuden suunnitelmat ja konsoliscene?

Tulevaisuuden suunnitelmat itsellä on pitää huumori pelaamisessa ja hyvä olo, sen kautta lähteä hakemaan menestystä ja saada elämä pyörimään eSportsin maailmassa ja tulla sen avulla toimeen, oli se sitten organisaatiossa joku rooli valmentajana tai muu vastaava, kilpapelaajana, eSports tuomarina tai turnausjärjestäjänä. Kaikki käy missä minusta on hyötyä eSportsin eteenpäin viemisessä. Peliala kehittyy ja kilpapelaaminen kasvaa niin hurjaa tahtia että haluan olla siinä mukana.

Konsoliscenen nään todella nousevana yksilönä pelimaailmassa. Nyt sitä päästäänkin ajamaan, kiitos FEL:in toimesta Suomessa eteenpäin! Vahvasti myös kaveripiirin toimesta Ultimatesportsgaming antaa osansa tälle konsoliscenelle ja siellä pidetään turnauksia urheilupeleissä, mutta ovat myös avoimia kaikille! Ei pelkästään vain Suomalaisille. Hienoa olisi vielä nähdä että Madden scene kehittyisi Suomessa.

Terveiset:

Kaikki lanijärjestäjät ottakaa myös isommin vaan konsolipelaaminen esille ja viekää sitä eteenpäin myös Suomessa! Monet seurat ja pelaajat odottavat että heillekin järjestetään laneilla turnauksia yms. Aika on toki aina rajallista.

Terveiset myös Kele ja Myyrä “Kohta Sataa”